[vc_row][vc_column][vc_column_text]Resultat 성과

Meari Travel startade sin verksamhet 2006.

Det första året var verksamheten begränsad till försäljning av flygbiljetter och hotellbokningar för främst adopterade koreaner samt Taekwondoutövare.

Vi fick dock vår första egna grupp detta år. Det var en läkargrupp som besökte Världskongressen för Nukleär Medicin i Seoul.

 

Drömresan

Hösten 2007 startade den mycket uppskattade Drömresan. Den finns beskriven under rubriken Resor och blev snabbt så populär att den varit fullbokad ett år i förväg.

2011 fick vi den första danska gruppen på Drömresan.

2012 startade vi en Drömresa även på sommaren efter skolavslutningarna i juni.

2012 hade vi i maj även en mycket lyckad återträff för de första fem årens Drömresenärer. Speciellt inbjuden var munken från det tempel vi brukar besöka på resan. Denna återträff kommer att återkomma vart femte år.

 

Personliga program

Vi får ett ständigt ökat antal bokningar från familjer och mindre grupper som bokar kortare eller längre rundturer med egen guide. Även specialprogram för intressegrupper inom botanik (arboretum), fågelskådning, m.m.

 

Affärsresor, skolutbyte, m.m.

Vi har hjälpt bl.a hjälpt skolor att hitta partners i Korea för samarbete och skolutbyte.
Affärsresor har hittils varit arrangemang vid studieresor, konferenser och företagsbesök.
Vi räknar med att detta område kommer att öka. Vi kan hjälpa svenska företag med kontakter i Korea samt ge rådgivning om hur man gör affärer där eftersom kulturen skiljer sig en hel del mot den svenska.

 

Andra resebolag

En huvudverksamhet idag är att vi bokar hotell, transporter, tourprogram och evenemang åt andra resebolag. Vi är ensamma om att ha specialkunskap om Korea samt vi har bra avtal med hotell, lokala guider, m.m.

 

Framtiden

Det har varit en spännande och utvecklande resa så här långt. Trots våra framgångar så är den allmänna medvetenheten om Korea fortfarande relativt låg. Allteftersom den stiger kommer fler och fler grupper att vara intresserade av att resa dit och vi kommer att stärka vår ställning där än mer.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]