Språkrundresa

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Nu har du chansen att uppleva Korea på två olika sätt i en resa. Med Meari och Blueberry World Wide har ni nu chansen att resa runt i Korea och studera.

Rundresan

Upplev det som gör Korea så spännande och vackert, mötet mellan det traditionella och moderna. Första veckan får du besöka fantastiska städer med intressanta och spännande aktiviteter som t ex att leva som munk för en dag. Lämna den tekniska världen för att fokusera på tystnad och inre harmoni. Laga bibimbap i maträttens födelseort, se de mäktiga religiösa underverken som upptagits på UNESCOs världsarvs lista. Besöka museum för att förstå Koreas historia, besöka marknader för shopping och mat. Vi besöker ett Koreanskt Universitet, och för dem som är intresserad av Kpop finns det möjlighet att besöka butiker, caféer och områden som är knutna till intresset, vi hinner till och med att stanna och bada vid en av Koreas mest berömda stränder.

Språkresan

För nybörjare

Sugen på att kunna beställa din bibimbap eller ditt morgonkaffe på koreanska? Skämta med dina vänner på koreanska? Be om din favoritkändis autograf på koreanska? Detta och mycket annat roligt kommer du att få lära dig ★.★

Under din vecka på Lexis Korea kommer dina lärare att introducera dig till den härliga världen av koreanska! På förmiddagen kommer du att lära dig hangul och på eftermiddagen kommer fokus att vara på muntlig koreanska, matnyttiga fraser och roliga fakta som gör att du på ett kul sätt får en djupare förståelse för kulturen och språket.

Om du redan har pluggat koreanska sedan tidigare

Om du redan har pluggat koreanska kommer du att få börja i en av Lexis pågående kurser. Under veckan kommer din lärare att gå igenom olika ämnen och baserat på vilket ämne det är kommer du att lära dig grammatik och ordförståelse. Exempel kan ett ämne vara det koreanska siffersystemet (visste du att de har 2 olika?+_+), du kommer få träna på glosor och grammatiska regler som är kopplande till just det. Under eftermiddagen kommer du sedan få öva i att prata koreanska genom exempelvis sällskapsspel eller muntliga övningar som är kopplade till förmiddagens ämne.

Hur vet jag vilken nivå jag ligger på?!

Var lugn! På din första skoldag kommer du få göra ett litet kunskapstest så Lexis vet vilken nivå du är på.

Resedatum: 12 – 25 juni 2017

Vid bokning och eventuella frågor: johan@meari.se

Detaljer i programmet kan ändras beroende på omständigheterna

Sista anmälningsdatum: 15 december 2016[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/4″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/4″][vc_single_image image=”291″ img_size=”full”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/4″ css=”.vc_custom_1478543017655{margin-top: 25px !important;}”][vc_single_image image=”292″ img_size=”full”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/4″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]